Huoltosopimus

Uuden tietokoneen ostajalle tarkoitettu huoltosopimus sisältää vuoden välein tietokoneen vuosihuollon ja sopimuksen mittaisen virusturvaohjelmiston. Tietokone voi olla meidän rakentama, uusi pakettikone tai uusi kannettava tietokone. Paketit koskevat vain meiltä ostettuja koneita!

1 vuosi 99€, sisältää 1 vuoden virusturvan ja vuosihuollon.
(1v vuosihuollossa teemme päivitykset, tarkistamme virussuojauksen ja tarvittaessa uusimme tilauksen, poistamme turhat ohjelmistot)

2 vuotta 169€, sisältää 2 vuoden virusturvan ja 2 vuosihuoltoa.
(2v vuosihuollossa teemme päivitykset, tarkistamme virussuojauksen ja tarvittaessa uusimme tilauksen, poistamme turhat ohjelmistot)
 
3 vuotta 199€, sisältää 3 vuoden virusturvan ja 3 vuosihuoltoa.
(3v vuosihuollossa teemme päivitykset, tarkistamme virussuojauksen ja tarvittaessa uusimme tilauksen, poistamme turhat ohjelmistot, pölyjen poisto)
 
3 vuoden sopimus tulee edullisimmaksi, joten se on tällä hetkellä suosituin lisäpalvelu. Vuosihuolto normaalihinta ilman sopimusta ja virusturvaa 69€.
 

Huollot liikkeellämme. Vuosihuollot vuoden välein tietokoneen ostosta. Merkataan huoltokuukausi sopimukseen. Virusturvana F-Secure internet Security 1v ja vaihtoehtoisesti 3v sopimuksissa, 1v, 2v, 3v  sopimuksessa F-Secure Safe (tunnus vaaditaan!)

Sopimusta ei voi peruuttaa kesken sopimuskauden.