Kategoriat
Yleinen

Tietoturvat

Olemme Panda Securityn ja F-Securen jällleenmyyjä.

Panda Securityn suosituin virusturvaohjelmisto Dome Essentials.

F-Securelta saatavilla Safe, Internet Security, Total ja Anti-Virus ohelmistot.

SAFE

F-Secure SAFE on helppo ratkaisu suojaamaan kaikkia käyttämiäsi laitteita; niin tietokoneita, älypuhelimia kuin tablettejakin. Tämä pilvipohjainen ratkaisu tuo laitteisiisi maailman parhaan Internet-suojauksen ja varmistaa, että kaikki toimii sujuvasti vaikuttamatta laitteesi suorituskykyyn.

F-Secure SAFE -ratkaisussa on kaikki, mitä tarvitset kaikkien laitteidesi kattavaan reaaliaikaiseen suojaamiseen. Maailman paras suojaus torjuu virukset, vakoiluohjelmat, tietomurrot ja identiteettivarkaudet. Ratkaisu estää haitalliset sivustot ja verkkohyökkäykset selailun aikana. Huoleton surffailu, verkkopankkien käyttäminen ja nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. F-Secure SAFE suojaa sinua.

Internet Security

F-Secure Internet Security huolehtii netin selailun, nettiostosten, verkkopankin ja sosiaalisen median turvallisuudesta. Ratkaisu suojaa tietokoneen sisältöjä ja sinua reaaliaikaisesti viruksilta, vakoiluohjelmilta, tietomurroilta ja identiteettivarkauksilta. F-Secure Internet Securityn selauksen suojaus estää haitalliset verkkosivustot. Pankkitoimintojen suojaus huolehtii verkkopankin turvallisesta käytöstä. Lapsilukko auttaa suojaamaan lapsia netin sopimattomilta sisällöiltä ja valvomaan lasten verkkoelämää. Teknisiä uudistuksia ovat haavoittuvuuksilta suojaava DeepGuard 5 ja pelaamiseen optimoitu toimintatila.

F-Secure Internet Securityn palkittu teknologia suojaa kaikilta verkon vaaroilta ja reagoi tehokkaasti uusiin uhkiin sitä mukaa, kuin niitä ilmenee. Ratkaisu huolehtii myös Facebook-tietojesi yksityisyydestä. Internet Security on helppo asentaa eikä hidasta tietokoneesi toimintaa. F-Secure Internet Security suojaa varmasti.

TOTAL (suosittelemme)

TIETOTURVA JA YKSITYISYYS YHDELLÄ TILAUKSELLA

Pankkiasioiden, ostosten ja sosiaalisen toiminnan tekeminen edellyttää nykyään yhä enemmän henkilökohtaisen elämän jakamista Internetissä. Tämä tarkoittaa, että meidän ei ole suojattava vain laitteitamme vaan myös henkilökohtaisia tietojamme. F Secure TOTAL yhdistää palkitun SAFE-tietoturvan ja helppokäyttöisen FREEDOME VPN yksityisyydensuoja¬sovelluksen yhteen tilaukseen. Tällä tavalla saat kattavan tietoturvan ja yksityisyydensuojan kaikkiin laitteisiisi.

Tietojenkalasteluviestien ja virusten tarkoituksena on tuoda kehittäjilleen rahaa. Niiden määrä onkin kasvanut merkittävästi. Eri virukset voivat kerätä henkilö¬kohtaisia tietoja: yhteystietoja, kuvia, muita tiedostoja ja verkkopankkitietoja. Keräämillään tiedoilla kyberrikolliset voivat päästä käsiksi pankkitietoihisi ja muihin henkilökohtaisiin tietoihisi ja aiheuttaa paljon peruuttamatonta tuhoa. Ostosten tekeminen, laskujen maksaminen ja tietojen jakaminen älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla on helppoa, joten laitteet kannattaa aina suojata haittaohjelmistoilta.

F-Secure TOTAL on PC- ja Mac-tietokoneille sekä Android- ja iOS-älypuhelimille ja tableteille kehitetty tietoturva, joka suojaa Internetin käyttösi ja estää sen seuraamisen.

Anti-Virus

Saatavilla vuodeksi 1 tai 3 laitteelle.

Palkittu ja ylivoimainen pilviteknologia suojaa nykyisiltä verkon
vaaroilta ja reagoi uusiin uhkiin tehokkaasti sitä mukaa, kun
niitä ilmenee. Helppo asentaa ja käyttää. Toimii häiritsemättä
eikä hidasta tietokoneesi toimintaa.
Suojaa reaaliaikaisesti viruksilta, vakoiluohjelmilta ja
muilta yleisiltä haittaohjelmilta.


Kun haluat varmistaa, että olet suojassa uusimmilta ja
monimutkaisimmilta uhkilta, tarvitset edistynyttä havaintoja suojaustekniikkaa. F-Secure Anti-Virus suojaa erittäin
tehokkaasti viruksilta, vakoiluohjelmilta, haitallisilta
liitetiedostoilta ja muilta haittaohjelmilta. Automaattiset
päivitykset ja kehittynyt reaaliaikainen reagointi takaavat
nopeimman suojan kaikkia uusia uhkia vastaan.
Pysyy aina ajan tasalla hidastamatta tietokoneesi
toimintaa.


Säännölliset, automaattiset päivitykset suojaavat nopeimmin
uusilta viruksilta ja muilta haittaohjelmilta. Välittömät vasteajat
ja nopeat vastalääkkeet uusiin uhkiin tulevat F-Securen
tietoturvalaboratorioista. Niissä työskennellään ympäri
vuorokauden maailmanlaajuisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *