JUVA-KALENTERI 2023

NE OLI SITTEN SIINÄ! EI ENÄÄN TILAUKSIA. JOITAKIN KAPPALEITA SAATTAA LÖYTYÄ VIELÄ LIIKKEELTÄMME TAI JUVAN K-SUPERMARKETISTA.


Joitakin saattaa löytyä 10.12 jälkeen jos ennakkotilaajat eivät ole noutaneet kalentereitaan. Tilataan 2023 vuodelle lisää ja avataan tilaus niille 2022 marraskuussa.

———————————————-

EKA ERÄ KALENTEREITA NOUDETTAVISSA!
jos et ole vielä saanut meiltä viestiä, vois silti noutaa kalenterin. Omasta mielestäni olen jo kaikkiin ottanut yhteyttä.. Mutta virheitä voi sattua varsinkin kun oli sen verran paljon tilaajia!

ENNAKKOTILAUS PÄÄTTYNYT, KALENTERIN HINTA 17,90€. Ennakkotilaajille 15€, mikäli ennakkotilauksia ei noudeta 10.12 mennessä, laitamme nämä jäljelle jääneet kalenterit uudelleen myyntiin ellei myöhempää noutoa ole sovittu!

JUVA-KALENTERI 2022
Olen ottanut Juva aiheisia ilmakuvia ja päätin luoda kalenterin vuodelle 2022. Vain ja ainoastaan Juvalla otettuja kuvia.  Kalenteri on A4 kokoinen, sen voi kiinnittää seinälle, ripustamista varten henkari. Suomenkieliset nimet.

SUOMALAINEN TUOTE! Niin kuvaaja, kuvat kuin kalenterin painatusfirma! Et varmasti ole löytänyt vasataavanlaista kalenteria ennen, todennäköisesti teemme näitä tulevaisuudessakin. Viimeisiä viedään! Eli ei kannata jäädä miettimään kovin pitkäksi aikaa jos tämän haluat 🙂

VIIMEISIÄ VIEDÄÄN!

Mainio lahja itselle, muualla asuvalle entiselle juvalaiselle tai vaikkapa tulevalle juvalaiselle! 🙂

Tilattu tällä hetkellä jo yli 350!
TILAA SINÄKIN! 🙂

Allaolevalla lomakkeella voit tehdä Juva-Kalenteri 2022 tilauksen. Kalenteri maksaa 17,90€, Postituskulut Suomen alueelle alkaen 4,90€, Esim Ruotsiin lähetys 8€. Kirjepostituksena lähetämme laskun sähköpostitse ja/tai laitamme laskun kalenterin mukana. 

Alla olevassa kansikuvassa näät kuvat, jotka kalenteri sisältää.